Trăim în era vitezei și mulți dintre noi preferă să ofere copiilor sub formă de gustare sau chiar să țină locul unei mese întregi un sandwich pentru la școală . Ca părinți, ne dorim ca , copiii noștrii să mănânce cât mai sănătos și ne gândim că mai bine le facem un sandviș pentru școală , decât să își cumpere tot felul de snacksuri/crochete/grisine etc. de la magazin.

Sandvișurile sunt preferate de copii , sunt gustoase, dar nu întotdeauna și sănătoase dacă nu se respectă modul de păstrare al ingredientelor utilizate la sandwich .  Pe lângă aditivi, sare sau zahăr , trebuie să ținem cont și de modul de păstrare ale alimentelor folosite la realizarea pachețului pentru școală .

InfoCons vine în sprijinul consumatorilor cu câteva informații privind modul de păstrare/ depozitare al alimentelor componente din sandwich .

Mod de păstrare al alimentelor pentru pachețelul copiilor 

Pâine

A se păstra până la maximum 22 grade Celsius

Cașcaval

A se păstra la temperaturi cuprinse intre +2 … +8 grade Celsius

Șuncă

A se păstra la temperaturi cuprinse intre +0 … +5 grade Celsius

A se păstra la temperaturi cuprinse intre +5 … +8 grade Celsius

A se păstra la temperaturi cuprinse intre +5 … +10 grade Celsius

Parizer

A se păstra la temperaturi cuprinse intre +2 … +8 grade Celsius

Brânză topită

A se păstra la temperaturi cuprinse intre +2 … +8 grade Celsius

Ketchup / Muștar / Maioneză

A se păstra la temperaturi cuprinse intre +2 … +25 grade Celsius

Total Views: 25 ,

By admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *